Tüm Profiller Zaman Tüneline Dönüşüyor

Facebook bir süredir test ettiği “zaman tüneli” görünümünü artık tüm profiller için zorunlu hale getiriyor.

Yeni görünüm geçtiğimiz günlerde bir fuarda tanıtılmıştı. Bazı kullanıcıların ısrarlı protestolarına rağmen tüm profiller yeni görünüme taşınacak.

Facebook’un daha önceki tasarım değişikliklerinde olduğu gibi şimdi de gizlilik ayarları sıfırlandı. Sınırlı sayıda kişinin görebildiği fotoğraflar yeni tasarıma geçişle birlikte herkese açık hale geldi.

Kısa zamanda bu sorun çözülecek olsa da dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesinde böyle sorunların olmaması gerekiyor.

Facebook gibi kontrolü tamamen sizin elinizde olmayan yerlere özel fotoğraflarını yüklememenizi tavsiye ederiyoruz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir